GetMyAds | Blogdayazar

19 Ocak 2017 Perşembe

GetMyAds

  Kısa bir zaman önce internette gezinirken üzerinde bayağı çalışmış bir video sayesinde GetMyAds firmasını tanıma şansım oldu. Bilirsiniz ki araştırmayı seven bir insanım ve hemen işe koyuldum. Neydi bu GetMyAds?  nasıl çalışırdı, ne kazandırırdı? nasıl üye olunurdu?  konuyla ilgili dizini kurcaladım, işin içinde olan insanların yorumlarını inceledim. Farklı bir işti GetMyAds. Ve Bolgdayazar'ın dizinine girmesi gerekliydi. Sır gibi anlattım galiba. Ancak sırlar her zaman ilgi çekicidir. Konuya geri dönelim. Network sistemlerle para kazanmak isteyenlerin sayısı kuşkusuz her geçen gün artıyor. Arz-talep dengesi doğrultusunda yeni yeni firmalar çeşitli seçeneklerle karşımıza çıkmakta. GetMyAds de bunlardan sadece bir tanesi. Diğerlerine göre farklı yönlerini aşağıda yazacağım. Ama öncelikle hem genel kültürümüz artsın, hem de "Nasıl bir firmaya üye oluyoruz?" bunu bilmek adına GetMyAds i genel olarak tanıyalım.


GetMyAds


 GetMyAds 2008 yılında bir reklam şirketi olarak kurulmuş. Bugünkü yapısını alması ise 2011 yılına kadar uzanmakta. GetMyAds kısaca, popüler sosyal medyadaki reklam alanlarını satın alıyor ve  satın aldığı reklam alanlarını müşterilerine kiralayarak gelir elde ediyor. Tabi burada bahsettiğimiz rakamlar öyle hafife alınacak gibi değil. GetMyAds in bu işi yaparken kullandığı finansman stratejisi de bizlere bir kazanç kapısı açmakta. Nasıl mı? GetMyAds üyelerinden aldığı reklam paketlerinin ücretlerini bu alanda kullanıyor. Bir nevi kazan-kazan durumu var ortada. GetMyAds in şu an 80.000'in üzerinde müşterisi bulunuyor. Bu yeni bir pazar için oldukça iyi bir rakam. GetMyAds kazançlı geri ödeme sistemi ve site sahiplerine sunduğu fırsatlarla öne çıktığını söyleyebilirim. Tanıtım kısmını kısa tutmakta yarar olduğunu düşünerek GetMyAds in cebimizi ilgilendiren kısmına geçiyorum.



GetMyAds



  GetMyAds de birçok kazanç yöntemi olduğu söylense de işin aslında iki temel kazanç yöntemi bulunmakta. Bunlardan ilki olan (Payback) geri ödeme sistemini açıklayacak olursak; geri ödeme sistemi  üyelerin 1 jeton karşılığında satın almış olduğu reklam paketiyle başlıyor. Yani bir jeton satın alarak GetMyAds in müşterisi olarak işe başlıyoruz. Bu arada 1 jetonun 50 dolar olduğunu da söyleyelim. Geri ödeme sisteminde en fazla 1000 jeton alma hakkımız bulunuyor. Peki bu jetonlar bize ne kazandıracak? bunu basit bir örnekle açıklayalım. GetMyAds den 100 dolar karşılığı 2 jeton aldığımızı varsayalım. Aldığımız bu 100 dolarlık paketin günlük getirisi %1 yani 1 dolar. Her reklam paketinin 600 günlük süresi vardır. Bu sürenin sonunda günlük 1 dolardan 600 dolar gelir elde etmiş oluyoruz. Anlaşılacağı üzere 100 günün sonunda verdiğimiz parayı amorti etmiş olacağız. "Biriken bu meblağın hepsini çekebilir miyiz?" sorusunun cevabı ise hayır. Nedenine gelince GetMyAds in bir havuz sistemi mevcut. Bu kapsamda elde ettiğimiz gelirin yarısı nakit kasasına aktarılırken diğer yarısı havuz hesabında birikmekte. Havuz sistemini bir sigorta gibi düşünebiliriz. Firmanın ve bizim geleceğimiz için böyle bir şey yapılmış. Geri ödeme sisteminin  özeti bundan ibaret. GetMyAds in ikinci kazanç yöntemi işin network kısmını içeriyor. Çalışma sistemi ise şu, GetMyAds e üye olduktan sonra tabi boş durmak yok. İlla ki çevremize bu işi tanıtmak gerekiyor. Yine bir örnekle devam edelim. GetMyAds i tavsiye ettiğimiz kişi teklifimizi kabul edip 1 jetonluk reklam paketi satın aldığında biz bu işten %12 komisyon yani 6 dolar kazanıyoruz. Bu da bizim 1. derinliğimiz oluyor. Üye kazandırmaya devam ettiğimizde 2. derinlik için yine %12, 3 ve 4. derinlik için %2  komisyon alıyoruz. 4. derinlikten sonrası komisyon bulunmamakta. Burada bahsettiğimiz düşey derinlik. İşin iyi tarafı buradan elde ettiğimiz gelir GetMyAds tarafından havuza aktarılmıyor. Yatay derinlikte kazandırdığımız üyelerin her biri için komisyon alıyoruz. Yatay derinlik için herhangi bir sınırlama yok. Kazandırdığımız he üye için komisyon alabiliyoruz. Doğal olarak daha fazla gelir için yatay derinliğimizi arttırmamız gerekir. Bunun dışında üye sayımızın artmasına paralel başkanlık, mentorluk gibi sevilere ulaşarak GetMyAds in sunduğu karlı fırsatlardan yaralanabilme imkanımız var.



GetMyAds



 GetMyAds ile ilgili son sözlerim şu olacak; internet üzerinden reklam sektörünün yıllık cirosu artık milyar dolarları buluyor. Yani pasta oldukça büyük. Teknolojinin de yardımıyla sektörün geleceği parlak ve yatırım yapılabilir nitelikte. Türkiye'de de hızlı bir şekilde ilerleyen GetMyAds ülkemizdeki parçalı bir yapı gösteren reklamcılık alanını toparlayacak gibi görünüyor. GetMyAds in bu yükselen trendine katılıp katılmamak ise tamamen bizim elimizde. Hoşçakalın. Blogdayazar























0 yorum to “GetMyAds”

Yorum Gönder